Det var ikke kun solskin, flot natur, kaffe og banankage fra Bauns Bageri, der prægede dagen ved åen. Som nye i foreningen, har den første tid gået med at orientere os og finde gode steder langs åen, så vi er klar til sommerens fiskeri.

Opstrøms den nye hytte skete der ikke meget. Vi så kun enkelte fisk, der ikke fandt vores endegrej specielt interessant.
Kaffepause ved den nye hytte.
Vi drog videre i det dejlige vejr, mod det yderste stykke. Vi gik fra hytten til udløbet. Midtvejs vender en blank fisk lige ved mit 10 grams sølvblink. Jeg kaster igen, der sker ikke noget. Peter kommer over, og jeg har på fornemmelsen at fisken måske hellere vil have mindre endegrej. Peter går ned på hug, bag ved noget siv, og i andet kast sidder fisken der. En fin grønlænder der lige akkurat rammer målet, på vibrax spinner 3 i rød og blå. Dejligt med første havørred i åen. Efterfølgende tog jeg en mindre bækørred og en blank fisk noget under mål. Peter havde også kontakt til en mindre fisk, som ikke blev siddende. Alle genudsat.

Alt i alt en skøn dag ved åen, hvor vi også observerede en enkelt havlampret for foden af den ny hytte. Det er desuden meget tydeligt, at der er kommet mere aktivitet (makroorganismer) i åen, end for blot to-tre uger siden.

Mvh Peter Skov og Lasse Carlsen